Spoštovani!
Sporočamo, da bo nakupovanje izdelkov Medicinskih razgledov zaradi odsotnosti urednikov v poletnih mesecih (predvsem julija) omejeno. Vljudno vas naprošamo, da morebitna vprašanja in želje naslovite neposredno na prodaja@medrazgl.si ali info@medrazgl.si.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje.
MENU
Dogodki » | Novice »

Dnevi Medicinskih razgledov 2012

 

This post is also available in: slSlovenščina

thumb_dnevimr_2012Vabimo vas na Dneve Medicinskih razgledov, ki bodo potekali v torek in sredo, 13. in 14. novembra 2012.

V torek, 13. 11. v sodelovanju s Slovenskim združenjem za intenzivno medicino (SZIM) in Kliničnim oddelkom za otroško kirurgijo in intenzivno terapijo (KOOKIT) pripravljamo simpozij Etika v medicini. Povabili smo ugledne slovenske strokovnjake, ki bodo predstavili sodobne etične poglede in dileme, s katerimi se medicina danes srečuje. Simpozij bo v veliki predavalnici Medicinske fakultete v Ljubljani z začetkom ob 16. uri. Predviden program si lahko ogledate na naslednji povezavi. Kliknite na povezavo.

Za udeležbo na simpoziju Etika v medicini bo Zdravniška zbornica zdravnikom podelila 3,5 kreditnih točk za stalno podiplomsko izpopolnjevanje.

V sredo, 14. 11. bo potekal 4. Študentski medicinski raziskovalni kongres.Študenti bodo predstavili svoje raziskovalne projekte s pomočjo ustnih predstavitev in plakati. Dogodek bo predvidoma potekal od 16.00 do 19.00. Raziskovalne naloge, ki bodo predstavljene z ustno predstavitvijo, bo izbrala strokovna komisija v zasedbi petih profesorjev z Medicinske fakultete v Ljubljani.

Vsi udeleženci boste prejeli brezplačen zbornik predavanj. Prijave sprejemamo na info@medrazgl.si. Kotizacije ni. Vabljeni k udeležbi.

Ekipa Medicinskih razgledov

Program simpozija Etika v medicini: Kliknite na povezavo.

© 2023 Društvo Medicinski razgledi | Na vrh strani / To top ↑