Spoštovani kupci!
Zaradi prenove spletne strani in prehoda na OJS spletna prodaja trenutno ne dela. Prosim, če sporočite, kaj bi radi kupili, na prodaja@medrazgl.si. Dopišite vaše ime in priimek, naslov ter način plačila (s predračunom, ob povzetju ali z gotovino, če prezvamete gradivo v živo v prostorih uredištva v času uradnih ur).
Hvala za razumevanje!
MENU

Pogoji poslovanja

This post is also available in: Slovenščina

Posodobljeno: 20. april 2016

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Pogoji poslovanja spletne trgovine Medicinski razgledi so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) ter Zakonu o trgovini (ZT-1).

Podatki o podjetju in sedežu ponudnika storitev:

Podjetje:
Društvo Medicinski razgledi
Korytkova ulica 2
1000 Ljubljana
TRR SI56 0201 4005 0652 588
SI64004643
1203401

Sedež ponudnika storitev e-poslovanja:
Korytkova ulica 2
1000 Ljubljana
E info@medrazgl.si
T (01) 524 23 56
F (01) 543 70 11

Splošni pogoji poslovanja opredeljujejo delovanje spletne trgovine Medicinski razgledi in urejajo poslovni odnos med ponudnikom storitev (Društvo Medicinski razgledi) in prejemnikom storitev (kupec). Splošni pogoji poslovanja so objavljeni na glavni strani.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

VRSTE UPORABNIKOV

Z enkratnim vpisom v spletno trgovino prek elektronske pošte postane obiskovalec uporabnik spletne trgovine Medicinski razgledi. Na tak način uporabnik pridobi pravico do nakupa v spletni trgovini.

Če želi uporabnik kadarkoli kasneje svoj naslov elektronske pošte zamenjati z drugim, mora zahtevek za to poslati na prodaja@medrazgl.si. Sprememba elektronskega naslova bo izvedena v najkrajšem možnem času, o tem pa bo uporabnik obveščen prek elektronske pošte.

DOSTOPNOST INFORMACIJ

Spletna trgovina bo potrošniku pred sklenitvijo pogodbe oziroma preden bo kupca zavezovala ponudba zagotovila naslednje informacije:

1. Osnovne podatke podjetja in ponudnika storitve (firmo, sedež podjetja, davčna št., matična št. in TRR),
2. veljaven elektronski naslov in telefonsko številko, na kateri smo dostopni,
3. bistvene lastnosti blaga ali storitve,
4. dostopnost izdelka, ki je objavljen na spletni strani, v razumljivem roku,
5. jasno in nedvoumno navedena cena blaga ali storitve, vključno z vsemi davki in drugimi dajatvami,
6. stroške, rok plačila, način in rok dostave blaga,
7. podrobnejši opis načina plačila in roki dobave ali izpolnitve pogodbene obveznosti,
8. rok veljavnosti ponudbe,
9. rok in pogoji za odstop od pogodbe v skladu s 43.č členom ZVPot; v primerih, ko potrošnik v skladu s 43.č členom ZVPot nima pravice do odstopa, je o tem izrecno obveščen;
10. opis postopka pritožbe (vključno s kontaktnimi številkami in naslovom).

PONUDBA ARTIKLOV

Ponudba spletne strani zajema artikle, ki so objavljeni na spletni strani. Morebitne različice artiklov (barva, velikost ali druge značilnosti, ki ne spreminjajo osnovne rabe in izgleda artikla) so navedene ali prikazane ob sliki izbranega artikla. Vsi artikli se posodabljajo v skladu s spremembami zalog in ponudbe.

Cene v spletni trgovini Medicinski razgledi so prikazane kot spletne cene. Spletne cene so cene, kot jih oblikujejo Medicinski razgledi in ki veljajo za nakup prek spletne trgovine.

NAROČILO ARTIKLOV

Naročilo artiklov poteka po korakih, ki vodijo do potrdila naročila s strani kupca. Kupoprodajna pogodba (t.j. naročilo artiklov) je s strani ponudnika potrjena s prejemom elektronskega sporočila na elektronski naslov kupca. Vsebina elektronskega sporočila zavezuje tako ponudnika kot kupca. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji določeni in veljajo tako za spletno trgovino kot za kupca.

Kupoprodajna pogodba (naročilo artiklov) je v elektronski obliki shranjena na strežniku spletne trgovine Medicinski razgledi.

Pri naročilu izdelkov s študentskim ali naročniškim popustom, mora kupec na prodaja@medrazgl.si poslati zahtevana dokazila (npr. dokazilo o statusu študenta), sicer se popust ne upošteva.

NAČIN PLAČILA

Spletna trgovina omogoča sledeča načina plačila:
– z gotovino ob prevzemu
Ob prevzemu pošiljke je preko Pošte Slovenija obvezno doplačilo za odkupnino, cca. 1,09 €.
– z nakazilom na TRR lastnika spletnega portala www.medrazgl.si, Društvo Medicinski razgledi (po ponudbi ali predračunu)
Dobava artikla bo izvedena po prejemu nakazila na TRR ponudnika.
– plačilo preko PayPal
Dobava artikla bo izvedena po prejemu plačila preko spletnega servisa PayPal.

Pri spremembi načina plačila, nastalimi napakami pri izvedbi nakazila ali morebitnimi nesporazumi s strani uporabnika, nas obvestite na elektronski naslov prodaja@medrazgl.si.

IZDAJA RAČUNA

Spletna trgovina po dostavi naročenih artiklov kupcu pošlje tudi natisnjen račun skupaj s paketom.
Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom ter podano obvestilo o pravici do odstopa od pogodbe.
Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

CENE

Cene veljajo enako za vse uporabnike spletne trgovine.
Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.
Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.
V primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila in je to napaka na strani spletne trgovine, bodo Medicinski razgledi kupcu omogočili odstop od nakupa.
Popusti, promocijske kode, ipd. se praviloma ne seštevajo. Izjemoma se popust pri posameznem artiklu in promocijska koda seštevata.

PROMOCIJSKE KODE

Občasno članom spletne strani prek drugih komunikacijskih kanalov pošiljamo promocijsko kodo. Promocijska koda prinaša različne ugodnosti, največkrat v obliki popustov. Vsaka koda je časovno omejena in je po preteku navedenega roka neveljavna.
• Promocijske kode med seboj niso združljive . Obiskovalec oz. kupec lahko izkoristi ob vsakem nakupu samo eno promocijsko kodo. Promocijska koda je enkratna koda, kar pomeni, da jo lahko uporabite samo enkrat.
• Izjemoma se popust pri posameznem artiklu in promocijska koda seštevata.
Uporaba promocijske kode:
• Izberite artikle, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico. Ko končate z dodajanjem artiklov v košarico, nadaljujte s klikom na gumb Košarica, kjer lahko v polje za vnos promocijske kode (kupona) vpišete promocijsko kodo, ki ste jo prejeli preko komunikacijskega kanala, nato pa nadaljujete s postopkom nakupa / plačila.
• Promocijsko kodo (kupon) lahko vnesete tudi med koraki nakupa, če na vrhu strani kliknete na povezavo (“Imate kupon?”), ki vam nato prikaže obrazec za vnos promocijske kode (kupona).
• Ko vpišete kodo, se vrednost kode za popust avtomatsko odšteje od cene vašega naročila. Ostane znesek, ki ga je potrebno še poravnati.
• V zadnjem koraku Povzetek naročila preverite ali je vnesena koda pravilna.
Vrednost promocijske kode za popust ne sme presegati vrednosti naročenih artiklov.

POSTOPEK NAKUPA

Izberite artikle, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico. Ko končate z dodajanjem artiklov v košarico, nadaljujte s klikom na gumb »Košarica« in nato na »Naprej na naročilo«.

V naslednjem koraku vpišete kontaktne podatke, naslov za plačilo/dostavo ter izberete način plačila. Podatki z zvezdico so obvezni. Na koncu obrazca se morate strinjate s pogoji poslovanja spletne trgovine. S klikom na »Zaključi nakup« zaključite z nakupom.

Po oddaji naročila se vam na zaslonu pokažejo podatki, vezani na naročilo.

POSTOPEK OBVEŠČANJA O NAKUPU

1. Naročilo
Po izpolnitvi vseh potrebnih korakov za oddajo naročila kupec s klikom na gumb »Pošlji« naročilo pošlje spletni trgovini in s tem je sklenjena kupoprodajna pogodba. Naročilo, ki zaradi različnih vzrokov ni bilo dostavljeno, ni bilo denarne obremenitve oz. je bilo kupcu zavrnjeno zaradi tehničnih in drugih sistemskih napak, se obravnava kot neveljavno, kar pomeni, da kupčija ni bila sklenjena (neveljavna kupoprodajna pogodba).

Po uspešni oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto, kupec pa bo obveščen tudi o predvidenem dobavnem roku. Če je dobavna doba zelo dolga in kupec ne želi čakati, lahko kupec to sporoči spletni trgovini, ki bo artikel odstranila iz naročila in vrnila kupcu morebitna že vplačana sredstva, ostale artikle iz naročila pa po izbiri kupca ali dobavi ali pa celotno naročilo stornira. Spletna trgovina bo v zameno za vplačano vsoto ponudila možnost izbire drugih artiklov.

2. Naročilo pripravljeno, poslano in dostavljeno
Spletna trgovina v dogovorjenem roku artikel pripravi, odpošlje na naslov, ki ga je kupec pri naročilu vpisal oz. potrdil za dostavo artiklov in o tem po elektronski pošti obvesti kupca.

Naročilo bo poslano preko Pošte Slovenija.

PRAVICA DO ODSTOPA POTROŠNIKA OD POGODBE

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov.

Namero za odstop od pogodbe mora potrošnik obvezno sporočiti na e-naslov prodajalca: prodaja@medrazgl.si v roku 14 dni (od prvega naslednjega dne prevzete pošiljke). Potrošnik ima potem še 30 dni časa po sporočilu o odstopu od naročila, da vrne blago na naslov Društva Medicinski razgledi. V nasprotnem primeru žal denarja ne moremo vrniti.

Vrnitev prejetih artiklov podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Potrošnik artiklov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja.

Preizkušanje artikla, ki odstopa od navedenega, se šteje za uporabo artiklov, kar pomeni, da potrošnik s tem izgubi pravico do odstopa od pogodbe.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila artiklov (poštnina). Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi originalni prejeti račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Ob vračilu izdelkov se vrne strošek kupnine izdelkov, ne pa tudi stroškov pošiljanja in prejema blaga. Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Zaradi zagotavljanja gotovosti, točnosti in pravočasnosti vračila ter zagotavljanja evidence o plačilih, se vračilo plačila kupcu izvede izključno z nakazilom na njegov transakcijski račun. Vračilo plačila v gotovini ni mogoče.

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil izkoriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo (na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek), uporabniku pa se obenem vrne izkoriščeni bonus ali promocijska koda.

V spletni trgovini omogočamo tudi zamenjavo artikla. Če prejeti artikel ne izpolnjuje pričakovanj, ga lahko kupec zamenja z drugim, enakovrednim, kar nam sporoči na obrazcu za odstop od pogodbe.

Pravico do zamenjave artiklov in vračila kupnine v primeru uveljavljanja garancije in stvarnih napak natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov (neuradno prečiščeno besedilo).

OBRAVNAVA POŠKODOVANIH POŠILJK (ODŠKODNINE)

Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je izdelek ali paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, nam morate to nemudoma sporočiti na naš e-poštni naslov prodaja@medrazgl.si ter nam v sporočilu posredovati številko prejetega računa, opis poškodbe in fotografije poškodovanega dela in embalaže.
Za vsa dodatna vprašanja nam pišite na prodaja@medrazgl.si. Z veseljem vam bomo odgovorili.


DOSTAVA

Pošiljke bodo dostavljene preko Pošte Slovenije, vendar si spletna trgovina pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo lahko izpolnila bolj učinkovito. Pošiljke dostavljamo na vse naslove v Sloveniji.

NAČIN DOSTAVE

Za nas pakete dostavlja Pošta Slovenije, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan po obvestilu o odpremi. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji pošti.

DOSTAVA

Artikli, naročeni v spletni trgovini Medrazgl.si, gredo na pot v najkrajšem možnem času. Če so na zalogi, običajno v roku 5 delovnih dni, najkasneje pa v roku 10 delovnih dni. Spletna trgovina obvesti kupca o odpremi pošiljke preko e-sporočila.

STROŠEK DOSTAVE

Strošek dostave je odvisen od teže paketa, velja za celo Slovenijo in znaša v EUR:

0,100 do 0,250 kg 1,5 €
0,251 do 0,500 kg 2,5 €
0,501 do 1,000 kg 3,5 €
1,001 do 2,000 kg 4,5 €
2,001 do 5,000 kg 6 €
5,001 do 10,000 kg 8 €
10,001 do 15,000 kg 10 €
15,001 do 20,000 kg 12 €
20,001 do 25,000 kg 14 €
25,001 do 30,000 kg 16 €

O dejanskemu strošku dostave boste obveščeni v spletni trgovini Medrazgl.si v postopku nakupa.

STROŠEK ODKUPNINE

Ob izbiri načina plačila »po prevzemu« strošek odkupnine cca. 1,09 € (informativni znesek) bremeni kupca. To pomeni, da ob prevzemu pošiljke kupec plača Pošti Slovenije cca. 1,09 € odkupnine.

DOSTAVA KAMORKOLI

Pošta Slovenije pakete dostavlja na naslov, vpisan ob oddaji naročila. V svoje naročilo lahko dodate tako naslov za dostavo kot tudi naslov plačnika.

Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob dostavi, vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo poštar izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju.

Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu, vam bo poštar pustil obvestilo o prevzemu v najbližji pošti.

DOBAVNI ROKI

O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila ali zamenjali z drugim.

Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da smo artikle poslali na pot.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Spletna trgovina se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z ZVOP-1.
Spletna trgovina bo osebne podatke uporabila izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo z uporabnikom/gostom.
Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-mail naslova, uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

KOMUNIKACIJA

Spletna trgovina bo z uporabnikom stopila v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje, in v skladu z določili ZEKom-1.
Oglasna elektronska sporočila spletne strani bodo vsebovala naslednje sestavine:
• jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
• pošiljatelj bo jasno razviden,
• različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne, prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
• jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
• željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo spletna trgovina izrecno spoštovala.
Oglasna sporočila spletne strani bodo jasno razvidna in jasno ločena od iger in tekmovanj.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Spletna trgovina se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njenih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo spletna trgovina kupca obvestila o spremembah in mu omogočila odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega artikla.

PRAVNO OBVESTILO

Spletna trgovina in vsi podatki na njej, slike artiklov, grafični in video elementi na spletni strani so zaščiteni z zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.

PRITOŽBE IN SPORI

Spletna trgovina spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov, zato se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja učinkovitega sistema obravnavanja pritožb.

V primeru težav se kupec s prodajalcem lahko poveže telefonsko preko elektronske pošte na prodaja@medrazgl.si. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova prodaja@medrazgl.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo in ga spotoma obveščal o poteku postopka obravnave pritožbe.

Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniških sporov nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in potrebnim časom ter stroški, ki nastanejo zaradi reševanja spora, kar je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si spletna trgovina prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

OBVEŠČANJE IN E-SPOROČILA

Uporabnik se strinja, da ga ob prijavi na e-sporočila občasno obveščamo o novostih na strani, novostih v ponudbi in promocijskih akcijah. Ponudnik se obvezuje, da e-mail naslova uporabnika ne bo na noben način zlorabil ali posredoval tretji osebi. Uporabnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja e-sporočil.
Odjava na e-sporočila je možna preko e-pošte info@medrazgl.si.

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA SPLETNE TRGOVINE

Spletna trgovina si pridržuje pravico do sprememb vseh objav na spletni strani Medrazgl.si v kolikor sprememba ne oškoduje kupca pri dejanskem vplačilu naročenega artikla. V primeru, da je bilo naročilo artikla oddano in sprejeto s strani spletne trgovine Medrazgl.si tik pred ali istočasno s spremembo vsebine (cene, artikla, popustov, bonusov, video posnetkov, slikovnega materiala in vsebine tekstov) spletne strani, velja za veljavno naročilo.


IZJAVA ZASEBNOSTI

Upravitelj spletne trgovine Društvo Medicinski razgledi, je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja spletne trgovine zbira naslednje uporabnikove podatke:
• ime in priimek,
• naslov in kraj bivanja,
• naslov elektronske pošte (uporabniško ime),
• kontaktno telefonsko številko,
• geslo v šifrirani obliki,
• ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce v spletni trgovini

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Za potrebe zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko spletna trgovina shrani tudi nekatere trajne piškotke, to so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku) ter štirje piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku spletne trgovine shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.
Upravitelj lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz.

Upravitelj spletne trgovine podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam.

Dostavni službi (npr. Pošta Slovenije) bomo zaupali le uporabnikov naslov in kontaktno številko za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

IZJEMNO RAZKRITJE OSEBNIH PODATKOV

Podatki, ki jih spletna trgovina zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov spletne strani Medrazgl.si.

O PIŠKOTKIH

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?
Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk naše spletne trgovine. Brskanje po naši spletni trgovini je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.

SEZNAM PIŠKOTKOV, KI JIH UPORABLJAMO:

Piškotki Medrazgl.si
• Ime: woocommerce_cart_hash, woocommerce_items_in_cart
Namen: za nadzor stanja košarice (ne shranjuje nobenih osebnih podatkov)
• Ime: wp_woocommerce_session_
Namen: za vzpostavitev seje in prepoznavanje izdelkov v košarici (ne shranjuje nobenih osebnih podatkov)
• Ime: wordpress_logged_in_[hash], wp-settings-{time}-[UID]
Namen: piškoti, ki so namenjeni identifikaciji registriranjih / prijavljenih uporabnikov in pravilnemu prikazu časa
• Ime: no_mobile
Namen: identifikacija nastavitve ogleda polne različice spletne strani, tudi v primeru dostopa preko mobilne naprave

Piškotki naših partnerjev:
• Ime: _utma; _utmb; _utmc; _utmv; _utmz
Namen: statistika ogledov spletne strani – Google Analytics
Podjetje: Google

© 2024 Društvo Medicinski razgledi | Na vrh strani / To top ↑