Spoštovani!
Sporočamo, da bo nakupovanje izdelkov Medicinskih razgledov zaradi odsotnosti urednikov v poletnih mesecih (predvsem julija) omejeno. Vljudno vas naprošamo, da morebitna vprašanja in želje naslovite neposredno na prodaja@medrazgl.si ali info@medrazgl.si.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje.
MENU
Dogodki » | Novice »

Dnevi raziskovanja 2011

 

This post is also available in: slSlovenščina

dnevi_raziskovanja_2011Društvo Medicinski razgledi tudi letos nadaljuje z organizacijo izobraževanj na temo pisanja medicinskih prispevkov. Tokrat se bomo osredotočili na raziskovanje. Dogodek z imenom DNEVI RAZISKOVANJA bo potekal v torek in sredo, 13. in 14. 12. 2011.

V torek, 13. 12. 2011 bodo v veliki predavalnici na Medicinski fakulteti predavanja z naslovom Osnove biomedicinskega raziskovanja. Predavanja bodo vodili slovenski strokovnjaki biomedicinske stroke. Predviden program si lahko ogledate na naslednji povezavi.

V sredo, 14.12.2011 bo v srednji predavalnici potekal 3. Študentski medicinski raziskovalni kongres. Študenti bodo predstavili svoje raziskovalne projekte s pomočjo ustnih predstavitev in plakati. Na naslednji povazavi si lahko ogledate program. Kliknite .

Vsi udeleženci boste prejeli brezplačen zbornik predavanj. Prijave za neaktivno udeležbo niso potrebne. Kotizacije ni. Vabljeni k udeležbi.

Ekipa Medicinskih razgledov

© 2023 Društvo Medicinski razgledi | Na vrh strani / To top ↑