Spoštovani!
Sporočamo, da bo nakupovanje izdelkov Medicinskih razgledov zaradi odsotnosti urednikov v poletnih mesecih omejeno. Vljudno vas naprošamo, da morebitna vprašanja in želje naslovite neposredno na na prodaja@medrazgl.si ali na info@medrazgl.si. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.
MENU
Novice » |

Izid nove številke – 3/2009

 

This post is also available in: Slovenščina

thumb_mr_2009_3Ko se bliža čas povečanega predpisovanja antibiotikov, bi se bilo ustrezno vprašati, v kateri slovenski regiji predpišejo povprečno največ antibiotikov ter kateri antibiotiki se v Sloveniji največ predpisujejo. Odgovora na te dve in še mnoga druga vprašanja lahko najdete v novi, tretji številki 48. letnika Medicinskih razgledov.

Skozi tri raziskovalne in sedem preglednih člankov lahko izveste več o cepljenju otrok pri bolezni ledvic, holesterolnih embolizmih, hipereozinofilnem sindromu, insulinski rezistenci pri bolnicah s sindromom policističnih ovarijev ter o zdravljenju aortne stenoze in stenoze karotidnega žilja. S pomočjo zadnjega preglednega članka pa se lahko seznanite z obravnavo bolnika pri medicini dela, kar bo še posebej zanimivo in koristno za študente medicine in dentalne medicine.

Želimo vam obilico užitkov ob branju!

Številko je delno sofinanciral ŠOU Ljubljana.

sou

 

© 2024 Društvo Medicinski razgledi | Na vrh strani / To top ↑