Spoštovani!
Sporočamo, da bo nakupovanje izdelkov Medicinskih razgledov zaradi odsotnosti urednikov v poletnih mesecih (predvsem julija) omejeno. Vljudno vas naprošamo, da morebitna vprašanja in želje naslovite neposredno na prodaja@medrazgl.si ali info@medrazgl.si.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje.
MENU
Novice » |

Izšla je Potovalna medicina!

 

This post is also available in: slSlovenščina

Rad/a potuješ, pa si pred začetkom potovanja vedno v dilemi glede cepiv? Te zanimajo kakšne nevarnosti prežijo nate, ko se potapljaš med koralnimi grebeni? Imaš morda že otroke in bi jih rad vzel/a s seboj na potovanje, pa ne veš, kako to izvesti? Se pripravljaš na zdravljenje v tropskih krajih?

Vse to in še veliko drugih pomembnih informacij tako za popotnike kot za zdravnike lahko izveš v novi publikaciji POTOVALNA MEDICINA, ki smo ga v okviru Sekcije za tropsko medicino izdali v Medicinskih razgledih. Cena izvoda je 15 €, število izvodov pa je omejeno, tako da se čim prej oglasi pri nas, da jih prej ne zmanjka.

Še nekaj naslovov iz zbornika:
Splošni nasveti za popotnike in predstavitev popotniške ambulante, Ginekološki nasveti in svetovanje nosečnicam pred potovanjem, Starostniki, bolniki s kroničnimi obolenji in hujšimi imunskimi okvarami na potovanju, Poškodbe na potovanju, Malarija, Potovalna driska, Laboratorijska diagnostika parazitoz pri popotnikih, Kožne spremembe pri popotnikih, Spolno prenosljive okužbe pri popotnikih, Tuberkuloza in popotnik, Porajajoče se nalezljive bolezni, Obravnava bolnika po vrnitvi iz tropov in še veliko drugega.
V publikaciji so opisane tudi posamezne regije in tipične bolezni ter profilaksa zanje.

Lep pozdrav!

Uredništvo Medicinskih razgledov

Vsebina je dostopna na naslednji povezavi.

© 2023 Društvo Medicinski razgledi | Na vrh strani / To top ↑