Spoštovani kupci!
Zaradi prenove spletne strani in prehoda na OJS spletna prodaja trenutno ne dela. Prosim, če sporočite, kaj bi radi kupili, na prodaja@medrazgl.si. Dopišite vaše ime in priimek, naslov ter način plačila (s predračunom, ob povzetju ali z gotovino, če prezvamete gradivo v živo v prostorih uredištva v času uradnih ur).
Hvala za razumevanje!
MENU
Novice » |

Postani član uredništva Medicinskih razgledov

 

This post is also available in: Slovenščina

thumb_razpis_2010_2Bi poleg učenja rad počel še kaj drugega, povezanega z medicino? Želiš sodelovati pri nastajanju strokovne medicinske revije, ki jo urejamo študentje medicine? Ponuja se ti priložnost, da pridobiš uporabne izkušnje o nastajanju strokovnih člankov in obenem tudi razširiš svoje medicinsko znanje:

POSTANI ČLAN UREDNIŠTVA MEDICINSKIH RAZGLEDOV!

Medicinski razgledi iščemo nove, motivirane študente, ki bi se želeli vključiti v dinamično uredniško ekipo. Pridruži se nam pri ustvarjanju revije Medicinski razgledi in pri organizaciji ostalih aktivnosti Medicinskih razgledov.

Uvedli te bomo v skrivnosti pisanja strokovnih besedil in medicinskih člankov, takoj za tem pa boš kot urednik prispeval k oblikovanju čisto prave strokovne medicinske revije.

Prijavo z življenjepisom in motivacijskim pismom, v katerem napiši, kdo si, kako si predstavljaš delo urednika in zakaj bi se nam želel pridružiti, nam pošljinajkasneje do sobote, 30. 10. 2010 na info@medrazgl.si.

Veselimo se nove uredniške energije!
Uredništvo Medicinskih razgledov

© 2024 Društvo Medicinski razgledi | Na vrh strani / To top ↑