Spoštovani kupci!
Zaradi prenove spletne strani in prehoda na OJS spletna prodaja trenutno ne dela. Prosim, če sporočite, kaj bi radi kupili, na prodaja@medrazgl.si. Dopišite vaše ime in priimek, naslov ter način plačila (s predračunom, ob povzetju ali z gotovino, če prezvamete gradivo v živo v prostorih uredištva v času uradnih ur).
Hvala za razumevanje!
MENU
Dogodki » | Novice »

Sejem rabljene literature 2011

 

This post is also available in: Slovenščina

thumb_sejem_2011Obveščamo vas, da bo tudi letos Sejem rabljene literature. Potekal bo od 17. do 21. oktobra 2011, med 10. in 14. uro v avli Medicinske fakultete.

Prebrskajte omare, podstrešja in police ter delite znanje iz knjig, skript, zapiskov ter plonkcev, ki ste jih že prekopirali v svoje možgane.
Literaturo lahko prinesete v prostore Medicinskih razgledov od 3. oktobra dalje v času uradnih ur, ali pa kar na sam sejem. Če nameravate prinesti večjo količino gradiva, se lahko preko elektronske pošteinfo@medrazgl.si dogovorite z nami tudi za prevzem izven uradnih ur.

Vse, ki so sodelovali na Sejmu rabljene literature pa obveščamo, da lahko kupnino ali neprodane knjige prevzamete v času uradnih ur:
ponedeljek, torek in četrtek od 12.00 do 13.30.

Lep pozdrav iz uredništva Medicinskih razgledov!

© 2024 Društvo Medicinski razgledi | Na vrh strani / To top ↑