Spoštovani kupci!
Zaradi prenove spletne strani in prehoda na OJS spletna prodaja trenutno ne dela. Prosim, če sporočite, kaj bi radi kupili, na prodaja@medrazgl.si. Dopišite vaše ime in priimek, naslov ter način plačila (s predračunom, ob povzetju ali z gotovino, če prezvamete gradivo v živo v prostorih uredištva v času uradnih ur).
Hvala za razumevanje!
MENU
Dogodki » | Novice »

Simpozij Etika v medicini in Dnevi Medicinskih razgledov 2012 so uspešno za nami

 

This post is also available in: Slovenščina

Simpozij Etika v medicini, ki je potekal pod okvirom Dnevov Medicinskih razgledov, je uspešno za nami. V veliko veselje nam je, da ste se v tako velikem številu odzvali našemu vabilu. Slišali smo do kam segajo izvori bioetike, o nevarnostih izboljšav človeka in raziskovanju, o pomembnosti pravilne komunikacije in odnosa do bolnika ter kako je zdravniški poklic pravno uokvirjen. Na koncu smo tokrat nekaj več časa posvetili etiki v intenzivni medicini. Več kot 150 udeležencev z različnih področij (zdravniki specialisti in specializanti, zdravstveniki, študenti, filozofi …) in odlični predavatelji so dokazali, da je pri nas zanimanje za to tematiko izredno.

Udeležencem se zahvaljujemo za odličen obisk, vse prijazne pohvale in predloge. Se vidimo drugo leto na Dnevih Medicinskih razgledov 2013!

© 2024 Društvo Medicinski razgledi | Na vrh strani / To top ↑