MENU

Predstavitev

Študentski medicinski raziskovalni kongres 2018

This post is also available in: slSlovenščina

Študentski medicinski raziskovalni kongres (ŠMRK) 2018 bo potekal v petek in soboto, 2. in 3. marca 2018, v prostorih Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani.

V prvem delu bodo vabljeni predavatelji in raziskovalci z ljubljanske univerze predstavili svoje delo pri nekaterih najbolj odmevnih raziskavah pri nas v preteklih letih. V drugem delu pa bodo imeli možnost svoje delo predstaviti študentje, katerih delo je posebna strokovna komisija ocenila kot posebej prepoznavno. Program bo prav tako vseboval različne delavnice, izdali pa bomo tudi kongresni zbornik.

Druženje in neformalno srečanje raziskovalcev ter profesorjev se bo nadaljevalo ob predstavitvah posterjev in pogostitvijo med odmori.

Na dogodek vabimo vse študente obeh medicinskih fakultet, pripravnike, specializante, specialiste in vse, ki jih tematika zanima.

Na kongres se je potrebno prijaviti.

Spremljajte nas tudi na Facebook strani, kjer vas bomo sproti obveščali glede prijav za aktivno udeležbo na kongresu, o programu predavanj in delavnic ter prijavah za udeležbo na kongresu in delavnicah.

AKTIVNA UDELEŽBA

Na kongresu želimo, poleg predavanj in delavnic, omogočiti študentom raziskovalcem, da predstavite svoje raziskovalno delo (raziskovalne naloge, ki ste jih predložili v oceno za Prešernovo oz. Dekanovo nagrado, raziskovalne članke, ki ste jih objavili v recenziranih revijah). Komisija, katero sestavljajo izbrani profesorji medicinske fakultete, bo med poslanimi raziskovalnimi nalogami izbrala najboljše, ki jih boste lahko predstavili v obliki kratkih predavanj. Prav tako boste imeli možnost predstaviti svoje delo z izvlečki v zborniku in pa pripraviti posterje, izmed katerih bomo najboljšega tudi nagradili.

V kolikor bi želeli aktivno sodelovati na kongresu in si s tem pridobiti dodatne točke na razpisu za specializacijo, vas prosimo, da vašo prijavo z vsemi potrebnimi datotekami pošljete do 24. decembra 2017 na naslov smrk2018@medrazgl.si. Ena datoteka naj bo izvleček, ki obsega 150–350 besed in je členjen na: izhodišča, metode, rezultate in zaključke, ter naj ne vsebuje tabel ali slik. Spremlja naj ga od pet do sedem ključnih besed. Druga datoteka naj bo vaša celotna raziskovalna naloga.

Sprejemamo raziskovalne naloge, ki so bile narejene v zadnjih treh letih, tj. 2014–2017.

 

Generalni sponzor kongresa:

 

 

 

 

Viverius izobraževanja

Iz domačega kavča naravnost na zanimiva, praktična in strokovna izobraževanja iz različnih področij medicine s poudarkom na vsakodnevni uporabnosti. Z že več kot 60 izvedenimi spletnimi izobraževanji smo pripomogli k poglobljenemu znanju mnogih mladih in izkušenih zdravnikov. Se sliši zanimivo?

Prijave in še več o nas www.viverius-education.com

 

© 2023 Društvo Medicinski razgledi | Na vrh strani / To top ↑