Spoštovani!
Sporočamo, da bo nakupovanje izdelkov Medicinskih razgledov zaradi odsotnosti urednikov v poletnih mesecih omejeno. Vljudno vas naprošamo, da morebitna vprašanja in želje naslovite neposredno na na prodaja@medrazgl.si ali na info@medrazgl.si. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.
MENU
Dogodki » | Novice »

Vabilo na Študentski medicinski raziskovalni kongres

 

This post is also available in: Slovenščina

Študentsko raziskovanje ima na Medicinski fakulteti v Ljubljani že zelo dolgo tradicijo. Od otvoritve Medicinske fakultete v Mariboru pa se z raziskovalnim delom spopadajo tudi naši štajerski kolegi. V Medicinskih razgledih že od samega začetka med drugim objavljamo tudi raziskovalne članke, spisane na podlagi študentskih raziskovalnih nalog. S tem poskušamo krepiti znanstvenoraziskovalni interes med študenti ter jim pomagati pri strokovnem uveljavljanju. Zato, kot tudi z namenom druženja študentov obeh fakultet, smo se odločili, da v letošnjem letu organiziramo Študentski medicinski raziskovalni kongres.

Kongres bo potekal 8. 12. 2009 v prostorih Medicinske fakultete v Ljubljani v obliki kratkih predavanj in predstavitve plakatov. K aktivni udeležbi vabimo vse študente raziskovalce ljubljanske in mariborske Medicinske fakultete. Na kongres pa so seveda vabljeni tudi ostali študentje, zaslužni mentorji, profesorji, skratka vsi, ki jih zanima odkrivanje neznanega.

Vsi, ki bi se kongresa radi aktivno udeležili, pošljite povzetek svojega dela na naš elektronski naslov: info@medrazgl.si do 15. 10. 2009. Povzetek naj bo strukturiran (izhodišča, metode, rezultati, zaključki) in naj obsega do 370 besed (približno 2500 znakov skupaj s presledki). (V primeru velikega števila prispevkov si pridržujemo pravico do strokovnega izbora.)

Kotizacije za udeležbo na kongresu ni. Vsi, ki se ga boste udeležili, boste prejeli zbornik povzetkov vseh predstavljenih raziskav. Natančen program kongresa bomo naknadno objavili na naši spletni strani: www.medrazgl.si.

V upanju na čim večji odziv in kvalitetne prispevke vas lepo pozdravljamo.

Ekipa Medicinskih razgledov

© 2024 Društvo Medicinski razgledi | Na vrh strani / To top ↑